Bedrijf

Over Biogen

Biogen is een vooraanstaand wereldwijd biotechnologiebedrijf dat zich op wetenschappelijk gebied onderscheidt. Het bedrijf speelt een leidende rol in de bevordering van innovatie bij de aanpak van complexe en ernstige ziekten. Biogen beschikt over een pipeline van een reeks potentiële therapieën in neurologie, neuropsychiatrie, gespecialiseerde immunologie en zeldzame ziekten. Biogen handhaaft nauwgezet haar focus op het verwezenlijken van haar missie om mensen te helpen door middel van wetenschap, terwijl het tegelijkertijd streeft naar een gezondere, duurzamere en rechtvaardigere wereld.

Biogen werd in 1978 opgericht en heeft sindsdien baanbrekend werk verricht op het gebied van diverse innovaties. Het bedrijf biedt een uitgebreid assortiment geneesmiddelen, waaronder behandelingen voor multiple sclerose en de eerste goedgekeurde therapie voor spinale spieratrofie.

Waar wetenschap menselijkheid ontmoet.

Wetenschap die zich inzet om het leven van patiënten te verbeteren en maatschappelijke problemen op te lossen. Ontdek waar wetenschap menselijkheid ontmoet bij Biogen.

Wetenschap & Innovatie

Ervaring en deskundigheid op het vlak van R&D (Onderzoek en Ontwikkeling)
Onze diepgaande wetenschappelijke expertise en onze moed om risico's te nemen, maken ons bedrijf leider in het onderzoek en de ontwikkeling van geneesmiddelen.

Geneesmiddelen
Met onze geneesmiddelen streven wij ernaar het welzijn van mensen over de hele wereld te verbeteren.

Productie
Onze mogelijkheden op het vlak van technologie en engineering dragen bij aan het op de markt brengen van onze hoogwaardige geneesmiddelen.

Verantwoordelijkheid

Een gezondere, duurzamere en rechtvaardigere wereld bevorderen

Caring deeply.
Working fearlessly.
Changing lives.

Zorgzaam. Onbevreesd werken. Levens veranderen.

Onze cultuur verenigt de mensen van Biogen in een geest van ethiek, inclusiviteit, flexibiliteit en een focus op patiëntgerichtheid.

Kom werken bij Biogen Belgium

Sluit je aan bij onze missie om innovatieve geneesmiddelen te brengen naar degenen die ze het meest nodig hebben.

Biogen-231261 | Version 06/2024