Medische Aandoeningen

Woman in blue shirt holding a baby and kissing him on the forehead

De mogelijkheid om de levenskwaliteit van patiënten te verbeteren, dat is wat ons drijft bij Biogen.

Biogen vindt zijn oorsprong in de wil om een oplossing te vinden voor ziekten die ons meest complexe orgaan aantasten: de hersenen. We hebben de uitdaging aangenomen om deze ziekten vooral te behandelen met behulp van biomedicijnen. We zijn het toonaangevende biotechnologiebedrijf op het gebied van de behandeling van multiple sclerose en Spinale Musculaire Atrofie.

We blijven onvermoeibaar werken en zetten onze inspanningen voort op het gebied van onderzoek en ontwikkeling om therapeutische oplossingen voor morgen te ontdekken en beschikbaar te stellen, met het oog op andere verwoestende ziekten zoals de ziekte van Alzheimer.

Multiple Sclerose (MS)

Al meer dan 25 jaar is Biogen actief in de ontwikkeling van behandelingen van multiple sclerose. We blijven innoveren om de behandeling van MS te bevorderen en de resultaten voor patiënten te verbeteren. Ons onderzoek is gericht op mogelijke transformerende therapieën, waaronder het mogelijke herstel van schade veroorzaakt door MS. Onze lopende onderzoeken naar neurodegeneratie en zenuwherstel zal leiden tot nieuwe therapeutische oplossingen die ons dichter bij een remedie voor MS kan brengen.

Spinale Musculaire Atrofie (SMA)

Biogen legt zich toe op het verbeteren van het leven van patiënten met SMA en hun familie via lopend onderzoek, het wegnemen van barrières voor toegang tot en het bieden van ondersteuningsprogramma’s.  

Biogen-231259 | Version 01/2024