Verantwoordelijkheid

Diversiteit, rechtvaardigheid en inclusie

We zetten ons in om voort te bouwen op onze cultuur van inclusiviteit en verbondenheid, die een weerspiegeling is van de gemeenschappen waarin we actief zijn en de patiënten die we verzorgen.

Onze engagementen

Onze aanpak van diversiteit, rechtvaardigheid en inclusie (DE&I) en onze cultuur is de afgelopen jaren veel gegroeid. We blijven voortdurend evolueren om te voldoen aan de verwachtingen van onze medewerkers, patiënten en gemeenschappen waarvoor we werken. We werken aan het bevorderen van onze algehele DE&I-strategie en we controleren onze voortgang aan de hand van de beschikbare gegevens.

Hoe DE&I tot leven komt in Biogen

Hoewel onze inzet voor DE&I bovenaan begint, wordt elk niveau van onze organisatie erbij betrokken. Dit is vooral duidelijk via onze personeelsnetwerken — groepen mensen die kenmerken, levenservaringen en interesses delen, samen met hun gelijkgestemden. Deze groepen bieden mogelijkheden om bedrijfsdoelen te ondersteunen en te bevorderen, kennis uit te wisselen, mentoren te vinden, vrijwilligerswerk te doen en ondersteuning te krijgen - allemaal elementen van onschatbare waarde voor loopbaanontwikkeling

Chris Lauwereins

Head of Finance, België & Luxemburg

Peter Vanreppelen

Manager Standards & Governance, België & Luxemburg

Prijzen en erkenning

  • 100% op de Disability Equality Index (index voor gelijkheid van gehandicapten) voor het vijfde jaar op rij.
  • 100% op de Human Rights Campaign’s Corporate Equality Index voor beste werkomgeving voor LGBTQ+ Equality (gendergelijkheid) voor het negende jaar op rij.
  • #5 in het Fortune and Refinitiv’s Measure Up-klassement van leiders in DE&I gegevenstransparantie.
  • #17 op het jaarlijks klassement van 3BL Media voor de 100 Best Corporate Citizens (beste maatschappelijk verantwoorde ondernemingen).
  • #36 op de JUST Capital’s JUST 100-lijst.
  • Prijzen met betrekking tot de beste werkomgeving van de organisatie Great Place to Work voor onze kantoren in Frankrijk, Italië, het V.K., Canada en Polen.

Biogen-231260 | Version 01/2024