Jobs

Samen ontdekken we nieuwe dingen. Samen worden we beter.

We streven naar hetzelfde doel, zijn trots op ons werk en worden geïnspireerd door elkaar en de levens die we proberen te veranderen.

U streeft ernaar om met uw werk en expertise een verschil te maken, deel uit te maken van iets dat boven het individuele stijgt - u wilt deel uitmaken van het beste team, bekend om zijn continu nastreven van een gemeenschappelijk doel. U wilt deel uitmaken van een ruim 40 jaar oude wereldwijde erfenis van visionaire toewijding op het raakvlak van wetenschap en mensheid, waar unieke getalenteerde mensen samenwerken om het onoplosbare op te lossen.


We kwamen naar Biogen om het verschil te maken voor de meest complexe en verwoestende ziekten. We blijven om nieuwe mogelijkheden te creëren en samen verder te groeien en te ontwikkelen. We werken onbevreesd en streven naar meer, omdat we het belangrijk vinden om een verschil te maken en levens te veranderen.  

 

Samen ontdekken we nieuwe dingen. Samen worden we beter.

Leven bij Biogen

We verwelkomen nieuwe perspectieven, stimuleren professionaliteit en persoonlijke groei en bieden programma’s die het welzijn van onze medewerkers waarborgen.

Jobs

Hoe we rekruteren

We vinden uw ervaring als kandidaat belangrijk en willen dat u zich goed geïnformeerd en voorbereid voelt tijdens het hele wervingsproces.

Diversiteit en impact

Wij bouwen aan een veilige, inclusieve omgeving waar iedereen zich kan ontwikkelen.

Voordelen

Wellness-programma's

Loopbaanonderbreking na zes jaar dienst

Eindejaarsluiting

Opleiding en ontwikkeling

Genereus ouderschaps- en gezinsverlof

Personeelsnetwerken

Biogen-231263 | Version 01/2024