Biogen België & Luxemburg

Caring deeply.
Working fearlessly.
Changing lives.TM
Zorgzaam. Onbevreesd werken. Levens veranderen.

Biogen is een vooraanstaand wereldwijd biotechnologiebedrijf dat zich op wetenschappelijk gebied onderscheidt. Het bedrijf speelt een leidende rol in de bevordering van innovatie bij de aanpak van complexe en ernstige ziekten. Biogen beschikt over een pipeline van een reeks potentiële therapieën in neurologie, neuropsychiatrie, gespecialiseerde immunologie en zeldzame ziekten. Biogen handhaaft nauwgezet haar focus op het verwezenlijken van haar missie om mensen te helpen door middel van wetenschap, terwijl het tegelijkertijd streeft naar een gezondere, duurzamere en rechtvaardigere wereld.

 

Verantwoordelijkheid

We zijn zeer begaan met het maken van een verschil in de wereld ook buiten onze medicijnen

Jobs

Samen ontdekken we nieuwe dingen. Samen worden we beter.

We kwamen naar Biogen om het onoplosbare op te lossen. We blijven om nieuwe mogelijkheden te creëren en samen verder te groeien. We werken onbevreesd en streven naar meer, omdat we het belangrijk vinden om een verschil te maken en levens te veranderen. Voelt u zich geïnspireerd om anderen te helpen, streeft u ernaar om transformerende medicijnen te ontdekken en wilt u een job dat een verschil kan maken? Dan bent u hier op de juiste plaats!

Waar wetenschap menselijkheid ontmoet.

Wetenschap die zich inzet om het leven van patiënten te verbeteren en maatschappelijke problemen op te lossen. Wetenschap geïnspireerd door de diversiteit en passie van onze mensen.

Biogen-232948 | Version 01/2024