• Chris Henderson, VP, Neurologisch Onderzoek
  We zijn vastberaden om het onderzoek naar ALS vooruit te stuwen: Kom meer te weten over onze focus op ALS en de lopende samenwerkingsprojectenn en
 • Michelle, wereldreizigster
  Ons succes meten: Leer hoe we eraan werken om echt een verschil te maken voor patiënten zoals Michelle.
 • Ajay Verma, VP, Experimentele Geneeskunde
  Innovaties in beeldvorming: Leer hoe beeldvormingstechnologie ons in staat stelt betere inzichten te verkrijgen uit ons klinische onderzoek.
 • Donaties van medicatie aan hemofiliepatiënten transformeren de zorg van hemofilie.
  Kom te weten hoe Biogen, Sobi en het WFH hemofilie beïnvloeden in de hele wereld.
Wetenschap die het verschil maakt
Caring deeply. Changing lives.™

Bij Biogen leggen we ons toe op het onderzoek naar en het ontwikkelen, produceren en verdelen van innovatieve behandelingen voor mensen met ernstige neurologische, auto-immune en zeldzame ziekten.

Onze missie

Bij Biogen engageren we ons om het leven van patiënten met ernstige ziektes te verbeteren en nieuwe behandelingen te ontwikkelen.

Onze wetenschap

We zoeken onophoudelijk naar innovatieve behandelingen. Hiervoor maken we gebruik van wetenschappelijke ontdekkingen en nieuwe opkomende platformen, zodat we nieuwe behandelingen kunnen ontwikkelen voor complexe en moeilijk te behandelen ziektes.

Onze impact

Bij Biogen willen we via wetenschappelijke initiatieven een positieve bijdrage leveren aan lokale gemeenschappen en plaatsen we milieu centraal.

Wetenschap die het verschil maakt

Biogen is meer dan ooit gefocust op de domeinen waar we de grootste impact kunnen hebben. We hebben ons bedrijf opgebouwd door bij elke beslissing die we nemen en elke investering die we doen, wetenschap en patiënten centraal te stellen. 

Innovatieve behandelingen

We ontwikkelen geneesmiddelen voor slopende medische aandoeningen met als doel  een echt verschil te maken in het leven van patiënten.

Streven naar nieuwe ontdekkingen

Onze solide pipeline is een weerspiegeling van het werk dat we hier elke dag opnieuw doen om grenzen te verleggen dankzij wetenschap die echt het verschil maakt in het leven van patiënten.

Meeleven met mensen rondom ons

We begrijpen dat wat wij doen, belangrijk is voor onze patiënten, onze werknemers en voor de maatschappij waarin we leven en werken.

Werken bij Biogen Belgium

Wij vinden het belangrijk dat onze werknemers fier zijn om voor Biogen te werken. Alles wat we doen is gebaseerd op onze kernwaarden betrokkenheid, respect, verantwoordelijkheid en inzet.